Aanmelden

Aanmelding warmtepomp-onderzoek

Hier meldt u zich aan voor deelname aan het onderzoek naar de prestaties van warmtepompen. Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan hier. Houd bij het invullen van dit formulier eventueel de brief van RVO bij de hand en zorg dat u toegang hebt tot uw energiemeter.

Uw contactgegevens

We hebben uw contactgegevens nodig om te kunnen aantonen dat we toestemming hebben uw slimme meter uit te lezen.

Naam
E-mail
Postcode
Huisnummer
Toevoeging huisnummer
Uw adres

Uw energiemeter

EAN-code van uw slimme elektriciteits- en gasmeter
(Deze vullen wij alvast voor u in.) Het kan voorkomen dat we uw EAN-code niet correct hebben ingevuld, bijvoorbeeld als de toevoeging van uw huisnummer niet gevonden is. U kunt eventueel uw EAN-code controleren op https://www.eancodeboek.nl/.


Meternummer van uw elektriciteitsmeter
(Alleen de laatste 6 cijfers, noodzakelijk om uw identiteit aan te tonen.) Het meternummer is een unieke code die op uw elektriciteitsmeter staat. U vindt het nummer onder of boven een streepjescode op de meter, soms voorafgegaan door een letter. De code is maximaal 20 cijfers lang, maar kan korter zijn.
Vul a.u.b. de laatste 6 cijfers in van het meternummer op uw slimme elektriciteitsmeter. Streepjes en andere tekens kunt u negeren.

U moet zes nummers invullen.U kunt alleen deelnemen aan het onderzoek als u een slimme energiemeter heeft.

Gegevens van uw installatie

Onderstaand kunt u de gegevens van uw installatie invullen. We hebben deze informatie nodig om de prestaties van verschillende soorten warmtepompen te kunnen vergelijken.

Als u een uitnodiging van RVO hebt ontvangen om deel te nemen aan het onderzoek, kunt u de Meldcode uit uw brief invullen. De overige gegevens worden dan automatisch aangevuld.

U kunt de meldcode ook eenvoudig opzoeken, ook als u geen subsidie heeft ontvangen voor uw warmtepomp.

Vul hieronder merk, type of deel van de ISDE code van uw warmtepomp in. Als u een uitnodiging van RVO heeft ontvangen om deel te nemen aan het onderzoek, vindt u de Meldcode in uw brief.
Installatiemaand van uw warmtepomp

Gegevens van uw woning

Indien u naast de warmtepomp nog een ander verwarmingssysteem gebruikt dat structureel warmte of tapwater levert, geef dan hieronder aan welk systeem. (Meerdere antwoorden mogelijk.)
HR-ketel
Stadswarmte
Houtkachel of pelletkachel (geen sfeerhaard)
Zonneboiler
Infrarood-panelen

Uw woningtype
Aantal personen in uw huishouden

Aanvullende gegevens van uw woning

Welke afgiftesystemen zijn aanwezig in uw woning? (Meerdere antwoorden mogelijk.)Een radiator bestaat uit platen of buizen waar warm water doorheen loopt. Bij een convector stroomt het water door een dunne buis die omgeven is met aluminium lamellen.
RadiatorenConvectorenConvectorputten (convector in vloer ingebouwd)VloerverwarmingInfraroodpanelenElektrische verwarmingLuchtverwarming

Wat voor glas heeft u overwegend?
Wat voor gevel-isolatie heeft u?
Wat voor dak-isolatie heeft u?

Toestemming

Voor aanmelding dient u expliciet toestemming te geven om uw slimme meter uit te lezen. Na aanmelding beginnen we direct met uitlezen.

U kunt het onderzoek helpen door ook toestemming te geven voor het uitlezen van historische gegevens. Als u daar toestemming voor geeft, zullen we ook nog
 • de 13 laatste maandstanden
 • de 40 laatste dagstanden
 • de uur- en kwartierstanden van de laatste 10 dagen
uitlezen.

Ik wil deelnemen aan het onderzoek en geef toestemming om